Ondersteuning

Allereerst is het goed om te weten dat je altijd bij je mentor terecht kunt met al jouw vragen. Maar ook het ondersteuningsteam is er voor jou als dat nodig is. Wanneer je ergens in vastloopt, gaan we graag samen met jou, je ouder(s)/verzorger(s) en je mentor verder op onderzoek uit naar wat jij nodig hebt. We hebben verschillende oplossingen binnen de school, bijvoorbeeld het volgen van trainingen, maar er zijn ook oplossingen buiten school. En soms is het op de basisschool al duidelijk geworden welke extra ondersteuning voor jou belangrijk is. Dan gaan we samen in gesprek om te kijken of wij jou dit ook kunnen bieden bij ons op school.

Deze chat is openbaar. Voor specifieke en persoonlijke vragen kun je ook je vraag stellen via dit formulier. We komen dan z.s.m. bij je terug voor het antwoord.

Meer informatie

De chat is niet online

Heb je toch een vraag? Ga dan naar ons contactformulier en stel daar je vraag. We beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk per mail. Of bel ons op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur op (0168) 33 10 80.